Scheidsrechtersvereniging Schagen Den-Helder

Wie fluit waar?

47208972-voetbal-concept-penalty-rood-en-geel-kaart-metalen-fluitje-en-voetbal-voetbal-ball-en-poort-ge-solee

Wie fluit waar?

Op deze pagina vindt u aanstellingen van leden van onze scheidsrechtersvereniging. Bent u niet actief als scheidsrechter of eens een weekend vrij, dan kunt u snel en gemakkelijk zien waar onze leden actief zijn. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Staan uw wedstrijden er niet bij en wilt u ze wel vermeld zien? Stuur dan even een mail naar sam_houtenbos@hotmail.com of y.haagsma@quicknet.nl met uw aanstellingen of met de bevestiging dat uw KNVB-wedstrijden uit Sportlink hier getoond mogen worden.

Datum Tijd                        Wedstrijd Soort Functie        Official
Einde competitie seizoen 2017 – 2018

Start competitie seizoen 2018 – 2019  1 en 2 september Bekerwedstrijden.

FIJNE VAKANTIE

Soorten wedstrijden:
O – Oefenwedstrijd CO – Competitie
B – Beker T – Toernooi Z – Zaalvoetbal

De volgende scheidsrechters verlenen hun medewerking aan deze pagina: Kevin Kooij, Leo Blank, Erwin Dam, Jörn te Kloeze, Dick Dam, Piet Braaksma, Sam Houtenbos, José van den Hoff, Dik Kortekaas, Piet Houtenbos, Ysbrand Haagsma en Demian van Grieken.